Empresa

page2_img1

Confeccions MDGarrotxa som una Botiga/Taller de confecció tèxtil amb més de 70 anys d’experiència en el sector, ubicada a l’Avinguda Sant Jordi 166, Olot (Girona).

Estem especialitzats en la confecció i fabricació de bates per les Escoles i de tot tipus de Vestuari Laboral: Sanitat (Geriàtrics, Farmàcia, Clínica Dental), Hostaleria, Indústria, Alimentació, Perruqueria-Estètica i botigues diverses.

 

Som Diferents

Actualment MDGarrotxa fa una aposta cap el Vestuari Professional de disseny i l’adaptem als treballadors de la seva empresa. L’uniforme de treball és la roba que més s’utilitza a la setmana, i per tant, considerem que necessita un tracte diferent que el prêt-à-porter.

 

Fabricació Pròpia

Tots els nostres treballs d’empresa poden ser estudiats per a cada client:

  • Utilitzem els dissenys, teixits i acabats adients a cada espai i professió.
  • Personalitzem les comandes amb la seva imatge corporativa: logotips, brodats, serigrafies, vinils.
  • Fem totes les talles, si cal, treballem a mida.

 

Servei Integral

Disposem de catàlegs d’altres fabricants d’Hostaleria (El Transwaal), Indústria i complements (Cofra, Base, Juba, Herock), Calçat (Crocs, Oxypas), Disseny, Sanitat i Alimentació (Rodiel, Lonore, Dyneke) i Perruqueria- Estètica (Coffeli, Hairline).

Donem un fort èmfasi a l’atenció al client i al tracte personal. És per això que us convidem a que ens vingueu a conèixer. Els nostres comercials us poden visitar, actualment a les províncies de Barcelona i Girona.